Råmarinert oksefilet servert med ruccola, parmesan og balsamicoeddik, avsluttet med et hint av frisk sitron. Raw marinated beef fillet served with arugula, parmesan, and balsamic vinegar, finished with a hint of fresh lemon.
LETTGRAVET LAKSETARTA (C, SN, M, F)
199,-
Lettgravet laksetartar med sjalottløk, gressløk og sitron, servert med pepperrotrømme, sennepssaus og urte Lightly cured salmon tartare with shallots, chives and lemon, served with horseradish sour cream, mustard sauce and herb.
STRACCIATELLA BRUSCHETTA (M, G, )
169,-
Sprøstekt brød toppet med cherrytomater, vegansk nduja, kremet stracciatella, ekstra virgin olivenolje, balsamico, oregano og frisk basilikum. Crispy bread topped with cherry tomatoes, vegan nduja, creamy stracciatella, extra virgin olive oil, balsamic, oregano, and fresh basil.
Antipasti caldi – Varme forretter – Hot appetizers
GAMBERONI NAPOLETANA (G, SK, M)
199,-
Pannestekte tigerreker med paprika og hvitløk, servert med hummersaus. Pan – fried tiger prawns with peppers and garlic served with lobstersauce.
Pasta
LINGUINE DEL MARE (G, SK)
299,-
Linguine med tigerreker, blåskjell, cherrytomater, hvitløk, chili og persille, servert i hummersaus og tomatsaus. Linguine with tiger prawns, mussels, cherry tomatoes, garlic, chili, and parsley, served in a lobstersauce and tomato sauce.
TAGLIATELLE CON MANZO (G, M, E)
299,-
Tagliatelle med sopp, hvitløk og parmesan, servert med skiver av oksefilet, en smakfull kremet smørsaus og et hint av trøffel. Tagliatelle with mushrooms, garlic, and parmesan, served with slices of beef tenderloin, a flavorful creamed butter sauce, and a hint of truffle.
TAGLIATELLE CON POLLO (G, M, E)
289,-
Tagliatelle med grillet kyllingfilet i biter, soltørkede tomater, hvitløk, ricotta og parmesan i en kremet ostesaus, toppet med persille. Tagliatelle with grilled chicken pieces, sun-dried tomatoes, garlic, ricotta and parmesan in a creamy cheese sauce, topped with parsley.
Salat – Salad
POLLO SALAT (G, C, N)
240,-
Kyllingfilet, hjertesalat, pinnekjerner, krutonger, hvitløksdressing og parmesan. Chicken fillet, romaine lettuce, pine nuts, croutons, garlic dressing and parmesan.
Serveres med brød på siden / Served with bread on the side
Risotto
RISOTTO CON MANZO (M)
299,-
Kremet trøffelsaus, sopp og grillet indrefilet i skiver. Creamed trufflesauce, mushroom and grilled beef tenderloin in slices.
RISOTTO CON POLLO (M)
289,-
Kremet risotto med sellerirot, brokkoli, løk og kyllingfilet. Creamy risotto with celeriac, broccoli, onions, and chickenfilet.
Suppe – Soup
KREMET FISKESUPPE (M, SK, G, F)
280,-
Kremet fiskesuppe med hvit fisk, tigerreker, blåskjell, og grønnsaker. Creamy fish soup with white fish, tiger prawns, mussels, and vegetables.
Serveres med brød på siden / Served with bread on the side
Pesce – Fisk – Fish
PESCE DEL GIORNO (F, SK, M)
420,-
Dagens fangst servert med grønnsaker, stekte poteter og saus. Fish of the day served with vegetables, roasted potatoes and sauce.
JULETORSK (F, M)
420,-
Torsk servert med ertepuré, smør- og baconsaus, stekte poteter og kokte grønnsaker. Cod served with pea purée, butter and bacon sauce, roasted potatoes, and steamed vegetables.
Carne – Kjøtt – Meat
FILETTO AL PEPE MISTO (M)
450,-
Grillet indrefilet av okse servert med pannestekte grønnsaker, peppersaus og stekte poteter. Grilled beef tenderloin served with pan-fried vegetables, peppersauce and roasted potatoes.
Salse – Sauser – Sauces
PEPPERSAUS (M)
RØDVINSAUS
Patate – Poteter – Potatoes
Ved bytting av potetene til en annen type enn det som allerede følger med til rettene koster det 40,-
FLØTEGRATINERTE POTETER (M)
POMMES FRITES
BARNEMENY – CHILDREN'S MENU
PASTA BOLOGNESE (SL, E, G)
139,-
Spaghetti med bolognese saus. Spaghetti with bolognese sauce.
POLLO E PATATE
139,-
Kyllingfilet med pommes frites. Chicken filet with french fries.
Julemeny
PINNEKJØTT (M)
490,-
Lammekjøtt servert med kokte poteter, kålrabistappe og vossakorv. Lamb served with boiled potatoes, kohlrabi puree and vossa sausage.
ITALIENSK JULETALLERKEN (SN, M)
450,-
Porchetta (ribbe), salsiccia (svinepølse) grillet grønnsaker og sennepssaus. Porchetta (rolled ribs), salsiccia (italian pork sausage), grilled vegetables and potatoes and mustard sauce.
3 RETTERS MENY
690,-
Carpaccio di salmone eller Gamberoni Napoletana Italiensk Juletallerken Karamellpudding (M, E)
Hjemmelaget sjokoladefondant servert varm med vaniljeis. Homemade chocolate fondant served warm with vanilla ice cream.
SEMIFREDDO (N, E, M)
129,-
Hjemmelaget italiensk is med glaserte mandler, sjokolade og karamell saus. Homemade Italian ice cream with glazed almonds, chocolate, and caramel sauce.