Meny

Antipasti freddi – Kalde forretter – Cold appetizers

CARPACCIO DI MANZO (M, C)

199,-

Marinert oksefilet med sitronettesaus servert med ruccola, parmesan og balsamico eddik.
Marinated beef filet with citronette sauce served with arugula, parmesam and balsamic vinegar.

PROSCIUTTO E MELONE (M)

199,-

Melon servert med parmaskinke, ruccola og balsamico eddik.
Melon served with parma ham, arugula and balsamic vinegar.

CARPACCIO DI BALENA (M, C)

210,-

Lettrøkt hvalkjøtt med pepperrotkrem, ruccola, parmesan og hjemmelaget tranebærsyltetøy.
Lightly smoked whale meat with horseradish cream, arugula, parmesan and homemade
cranberry jam.

Antipasti caldi – Varme forretter – Hot appetizers

GAMBERONI NAPOLETANA (G, SK, M)

199,-

Pannestekte tigerreker med paprika og hvitløk servert med hummersaus. 
Pan – fried tiger prawns with peppers and garlic served with lobstersauce. 

IMPEPATA DI COZZE (SK, C, G)

199,-

Sauterte blåskjell med hvitløk, blandet pepper og cherrytomater servert med skalldyrsaus og brød.
Sauteed mussels with garlic, mixed pepper and cherry tomatoes served with shellfish sauce and bread.

CALAMARI FRITTI (G, SK, C, M)

199,-

Fritert akkar servert med aioli saus. 
Fried squid served with aioli sauce. 

Pasta

LINGUINE DEL MARE (G, SK)

279,-

Tigerreker, blåskjell, cherrytomater, hvitløk, chili, persille, hummersaus og tomatsaus.
Tiger prawns, mussels, cherry tomatoes, garlic, chili, parsley, lobster sauce and tomato sauce.

RAVIOLI CON MANZO (G, M, E)

289,-

Oksefilet, sopp, hvitløk, parmesan, smørsaus og smak av trøffel. 
Beef filet, mushrooms, garlic, parmesan, buttersauce and taste of truffle. 

TAGLIATELLE CON POLLO (G, M, E)

279,-

Grilla kyllingfilet, biter av soltørka tomater, hvitløk, ricotta, parmesan, kremet ostesaus og persille. 
Grilld chicken filet, bites of sundried tomatoes, garlic, ricotta, parmesan, creamed cheese sauce and parsley.

SPAGHETTI CARBONARA (G, M, E)

249,-

Bacon, egg, parmesan, hvitløk og fløtesaus. 
Bacon, eggs, parmesan, garlic and creamed sauce.

Salat – Salad

POLLO SALAT (G, C, N)

240,-

Kyllingfilet, salat mix, ruccola pesto, sitronette dressing, parmesan og brød. 
Chicken filet, salad mix, arugula pesto, citronette dressing, parmesan and bread.

Suppe – Soup

KREMET FISKESUPPE (M, SK, G, F)

280,-

Hvit fisk, tigerreker, blåskjell, og grønnsaker. 
White fish, tiger prawns, mussels, and vegetables. 

Risotto

RISOTTO DEL MARE (SK, M)

279,-

Tigerreker, blåskjell, cherrytomater, hvitløk, chilli, fløte, parmesan, hummersaus og tomatsaus. 
Tiger prawns, mussels, cherry tomatoes, garlic, chili, cream, parmesan, lobster sauce and tomato sauce.

RISOTTO CON MANZO (M)

299,-

Kremet trøffelsaus, sopp og grillet indrefilet i skiver. 
Creamed trufflesauce, mushroom and grilled beef tenderloin in slices.

Pesce – Fisk – Fish

PESCE DEL GIORNO (F, SK, F)

399,-

Dagens fangst servert med grønnsaker og stekte poteter. 
Fish of the day served with vegetables and roasted potatoes.

Carne – Kjøtt – Meat

FILETTO AL PEPE MISTO (M)

420,-

Grillet indrefilet av okse servert med pannestekte grønnsaker, peppersaus og stekte poteter. 
Grilled beef tenderloin served with pan-fried vegetables, peppersauce and roasted potatoes. 

LAMMEKARRE

399,-

Grillet lammekarre servert med pannestekte grønnsaker, stekte poteter og rødvinsaus. 
Grilled rack of lamb served with pan-fried vegetables, roasted potatoes and red wine sauce.

POLLO ALLA DIAVOLA CON SALSA POMODORO (C)

320,-

Pannestekt kyllingfilet servert med salat, parmesan, pommes frites og sterk tomatsaus. 
Pan-fried chicken filet served with salad, parmesan, french fries and chilli tomato sauce.

BARNEMENY – CHILDREN'S MENU

PASTA BOLOGNESE (SL, E, G)

139,-

Spaghetti med bolognese saus. 
Spaghetti with bolognese sauce.

POLLO E PATATE

139,-

Kyllingfilet med pommes frites. 
Chicken filet with french fries.

Rød pizza – Red pizza

MARGHERITA (G, M)

195,-

Tomatsaus, mozzarella, basilikum. 
Tomato sauce, mozzarella, basi.

PIZZA CON CARNE (G, M)

250,-

Tomatsaus, mozzarella, biff, løk sopp, ruccola, parmesan. 
Tomato sauce, mozzarella, beef, onion, mushrooms, arugula, parmesan.

PROSCIUTTO (G, M)

230,-

Tomatsaus, mozzarella, skinke. 
Tomato sauce, mozzarella, ham.

PEPPERONI (G, M)

230,-

Tomatsaus, mozzarella, pepperoni. 
Tomato sauce, mozzarella, pepperoni.

4 STAGIONI (G, M)

240,-

Tomatsaus, mozzarella, oliven, skinke, artisjokk, sopp, rødløk.
Tomato sauce, mozzarella, olives, ham, artichoke, mushroom, red onions.

Kan inneholde olivenstein / May contain olive stone

CALZONE (G, M)

230,-

Tomatsaus, mozzarella, skinke, sjampinjong, løk. 
Tomato sauce, mozzarella, ham, mushrooms, onions.

CALZONE FARCITO (G, M)

250,-

Tomatsaus, mozzarella, biff, sopp, løk. 
Tomato sauce, mozzarella, beef, mushrooms, onions.

BUFALINA (G, M)

250,-

Tomatsaus, mozzarella, mascarpone ost, ruccola, parmesan, parmaskinke. 
Tomato sauce, mozzarella, mascarpone cheese, arugula, parmesan, parma ham.

SCAMPI (G, M, SK)

240,-

Tomatsaus, mozzarella, mascarpone ost, ruccola, cherrytomater, parmesan, tigerreker. 
Tomato sauce, mozzarella, mascarpone cheese, argula, cherry tomatoes, parmesan, tiger prawns.

Hvit pizza – White pizza

FIORENTINA (G, M)

230,-

Mozzarella, pepperoni, fersk spinat, løk, cherrytomater. 
Mozzarella, pepperoni, fresh spinach, onions, cherry tomatoes.

PIZZA ‘NDUJA (M, G)

240,-

Nduja pølse, mozzarella, marinert paprika i olivenolje og hvitløk, ricotta, chili, ruccola. 
Nduja sausage, mozzarella, marinated pepper in olive oil and garlic, ricotta, chili, arugula.

PIZZA CON FUNGHI (G, M)

210,-

Mozzarella, sopp, trøffelkrem. 
Mozzarella, mushrooms, truffle cream.

Dessert – Dolci

TIRAMISU (E, M, G)

148,-

Mascarpone ost, kjeks, amaretto, espresso. 
Mascarpone cheese, biscuits, amaretto, espresso.

FONDANT (G, E, M)

148,-

Hjemmelaget sjokoladefondant servert varm med vaniljeis. 
Homemade chocolate fondant served warm with vanilla ice cream.

SEMIFREDDO (N, E, M)

129,-

Hjemmelaget italiensk is med glaserte mandler, sjokolade og karamell saus. 
Homemade italian ice cream with glazed almonds, chocolate and caramel sauce.

Allergener

F: Fisk/Fish | G: Gluten | M: Melk/Milk | N: Nøtter/Nuts | SK: Skalldyr/Shellfish | E: Egg | SN: Sennep/Mustard | SL: Selleri/Celery | C: Citrus