Meny

Antipasti freddi – Kalde forretter – Cold appetizers

CARPACCIO DI MANZO (M, C)

199,-

Råmarinert oksefilet servert med ruccola, parmesan og balsamicoeddik, avsluttet med et hint av frisk sitron.
Raw marinated beef fillet served with arugula, parmesan, and balsamic vinegar, finished with a hint of fresh lemon.

RÅMARINERT LAKS (F, S, N, M)

199,-

Røstipoteter servert med råmarinert laks og pesto.
Hash browns served with marinated raw salmon and pesto.

GRATINERTE SJØKREPS (SK, M, C, G)

279,-

Gratinerte sjøkreps med aioli og brød.
Gratinated langoustines served with aioli and bread.

PROSCIUTTO E MELONE (M)

199,-

Melon servert med parmaskinke, ruccola og balsamico eddik.
Melon served with parma ham, arugula and balsamic vinegar.

CARPACCIO DI BALENA (M, C)

210,-

Lettrøkt hvalkjøtt med pepperrotkrem, ruccola, parmesan og hjemmelaget tranebærsyltetøy.
Lightly smoked whale meat with horseradish cream, arugula, parmesan and homemade
cranberry jam.

VITELLO TONNATO (E, F, C, M)

210,-

Stekt kalv ytrefilet i tynne skiver servert med hjemmelaget majones med tunfisksmak,
ruccola, kapers og parmesan.
Pan-fried veal sirloin in thin slices served with homemade mayonnaise flavored with tuna,
and arugula, capers, parmesan.

Antipasti caldi – Varme forretter – Hot appetizers

GAMBERONI NAPOLETANA (G, SK, M)

199,-

Pannestekte tigerreker med paprika og hvitløk, servert med hummersaus.
Pan – fried tiger prawns with peppers and garlic, served with lobstersauce.

IMPEPATA DI COZZE (SK, C, G)

199,-

Hvitvinsdampede blåskjell med cherrytomater, blandet pepper og hvitløk. White wine steamed mussels with cherry tomatoes, mixed pepper and garlic.

Serveres med brød på siden / Served with bread on the side

CALAMARI FRITTI (G, SK, C, M, E)

199,-

Fritert akkar servert med aioli saus. 
Fried squid served with aioli sauce. 

Pasta

LINGUINE DEL MARE (G, SK)

289,-

Tigerreker, blåskjell, cherrytomater, hvitløk, chili, persille, hummersaus og tomatsaus.
Tiger prawns, mussels, cherry tomatoes, garlic, chili, parsley, lobster sauce and tomato sauce.

TAGLIATELLE CON MANZO (G, M, E)

299,-

Tagliatelle med sopp, hvitløk og parmesan, servert med skiver av oksefilet, en smakfull kremet smørsaus og et hint av trøffel.
Tagliatelle with mushrooms, garlic, and parmesan, served with slices of beef tenderloin, a flavorful creamed butter sauce, and a hint of truffle.

RAVIOLI CON MANZO (G, M, E)

289,-

Fylt ravioli med sopp, hvitløk og parmesan, servert med skiver av oksefilet, en smakfull smørsaus og et hint av trøffel.
Stuffed ravioli with mushrooms, garlic, and parmesan, served with slices of beef tenderloin, a flavorful butter sauce, and a hint of truffle.

TAGLIATELLE CON POLLO (G, M, E)

289,-

Grillet kyllingfilet i biter, soltørkede tomater, hvitløk, ricotta og parmesan, blandet i en kremet ostesaus og toppet med persille.
Grilled chicken breast in pieces, sun-dried tomatoes, garlic, ricotta, and parmesan, mixed in a creamy cheese sauce and topped with parsley.

SPAGHETTI CARBONARA (G, M, E)

269,-

Bacon, egg, parmesan, hvitløk og fløtesaus. 
Bacon, eggs, parmesan, garlic and creamed sauce.

Salat – Salad

POLLO SALAT (G, C, N)

240,-

Kyllingfilet, hjertesalat, pinnekjerner, krutonger, hvitløksdressing og parmesan.
Chicken fillet, romaine lettuce, pine nuts, croutons, garlic dressing and parmesan.

Serveres med brød på siden / Served with bread on the side

Suppe – Soup

KREMET FISKESUPPE (M, SK, G, F)

280,-

Kremet fiskesuppe med hvit fisk, tigerreker, blåskjell, og grønnsaker.
Creamy fish soup with white fish, tiger prawns, mussels, and vegetables.

Serveres med brød på siden / Served with bread on the side

Risotto

RISOTTO DEL MARE (SK, M)

289,-

Tigerreker, blåskjell, cherrytomater, hvitløk, chilli, fløte, parmesan, hummersaus og tomatsaus. 
Tiger prawns, mussels, cherry tomatoes, garlic, chili, cream, parmesan, lobster sauce and tomato sauce.

RISOTTO CON MANZO (M)

299,-

Kremet trøffelsaus, sopp og grillet indrefilet i skiver. 
Creamed trufflesauce, mushroom and grilled beef tenderloin in slices.

Pesce – Fisk – Fish

PESCE DEL GIORNO (F, SK, M)

399,-

Dagens fangst servert med grønnsaker, stekte poteter og saus.
Fish of the day served with vegetables, roasted potatoes and sauce.

JULETORSK (F, M)

399,-

Torsk servert med ertepuré, smør- og baconsaus, stekte poteter og kokte grønnsaker.
Cod served with pea purée, butter and bacon sauce, roasted potatoes, and steamed vegetables.

Carne – Kjøtt – Meat

FILETTO AL PEPE MISTO (M)

440,-

Grillet indrefilet av okse servert med pannestekte grønnsaker, peppersaus og stekte poteter. 
Grilled beef tenderloin served with pan-fried vegetables, peppersauce and roasted potatoes. 

LAMMEKARRE

399,-

Grillet lammekarre servert med pannestekte grønnsaker, stekte poteter og rødvinsaus. 
Grilled rack of lamb served with pan-fried vegetables, roasted potatoes and red wine sauce.

POLLO ALLA DIAVOLA CON SALSA POMODORO (C)

320,-

Pannestekt kyllingfilet servert med salat, parmesan, pommes frites og sterk tomatsaus. 
Pan-fried chicken filet served with salad, parmesan, french fries and chilli tomato sauce.

BARNEMENY – CHILDREN'S MENU

PASTA BOLOGNESE (SL, E, G)

139,-

Spaghetti med bolognese saus. 
Spaghetti with bolognese sauce.

POLLO E PATATE

139,-

Kyllingfilet med pommes frites. 
Chicken filet with french fries.

Julemeny

PINNEKJØTT (M)

490,-

Lammekjøtt servert med kokte poteter, kålrabistappe og vossakorv.
Lamb served with boiled potatoes, kohlrabi puree and vossa sausage.

ITALIENSK JULETALLERKEN (SN, M)

420,-

Porchetta (ribbe), salsiccia (svinepølse) grillet grønnsaker og sennepssaus.
Porchetta (rolled ribs), salsiccia (italian pork sausage), grilled vegetables and potatoes and mustard sauce.

3 RETTERS MENY

680,-

Carpaccio di salmone eller Gamberoni Napoletana
Italiensk Juletallerken
Karamellpudding (M, E)

2 RETTERS MENY

550,-

Italiensk Juletallerken
Karamellpudding (M, E)

Rød pizza – Red pizza

MARGHERITA (G, M)

195,-

Tomatsaus, mozzarella, basilikum. 
Tomato sauce, mozzarella, basi.

PIZZA CON CARNE (G, M)

250,-

Tomatsaus, mozzarella, biff, løk sopp, ruccola, parmesan. 
Tomato sauce, mozzarella, beef, onion, mushrooms, arugula, parmesan.

PROSCIUTTO (G, M)

230,-

Tomatsaus, mozzarella, skinke. 
Tomato sauce, mozzarella, ham.

PEPPERONI (G, M)

230,-

Tomatsaus, mozzarella, pepperoni. 
Tomato sauce, mozzarella, pepperoni.

4 STAGIONI (G, M)

240,-

Tomatsaus, mozzarella, oliven, skinke, artisjokk, sopp, rødløk.
Tomato sauce, mozzarella, olives, ham, artichoke, mushroom, red onions.

Kan inneholde olivenstein / May contain olive stone

CALZONE (G, M)

230,-

Tomatsaus, mozzarella, skinke, sjampinjong, løk. 
Tomato sauce, mozzarella, ham, mushrooms, onions.

CALZONE FARCITO (G, M)

250,-

Tomatsaus, mozzarella, biff, sopp, løk. 
Tomato sauce, mozzarella, beef, mushrooms, onions.

BUFALINA (G, M)

250,-

Tomatsaus, mozzarella, mascarpone ost, ruccola, parmesan, parmaskinke. 
Tomato sauce, mozzarella, mascarpone cheese, arugula, parmesan, parma ham.

SCAMPI (G, M, SK)

240,-

Tomatsaus, mozzarella, mascarpone ost, ruccola, cherrytomater, parmesan, tigerreker. 
Tomato sauce, mozzarella, mascarpone cheese, argula, cherry tomatoes, parmesan, tiger prawns.

Hvit pizza – White pizza

À LA ALBA (G, M)

250,-

Mozzarella, trøffelsalami, sopp, ruccola, oliven og parmesan.
Mozzarella, truffle salami, mushrooms, arugula, olives, and parmesan.

FIORENTINA (G, M)

230,-

Mozzarella, pepperoni, fersk spinat, løk, cherrytomater. 
Mozzarella, pepperoni, fresh spinach, onions, cherry tomatoes.

PIZZA ‘NDUJA (M, G)

240,-

Nduja pølse, mozzarella, marinert paprika i olivenolje og hvitløk, ricotta, chili, ruccola. 
Nduja sausage, mozzarella, marinated pepper in olive oil and garlic, ricotta, chili, arugula.

PIZZA CON FUNGHI (G, M)

210,-

Mozzarella, sopp, trøffelkrem. 
Mozzarella, mushrooms, truffle cream.

Dessert – Dolci

TIRAMISU (E, M, G)

148,-

Mascarpone ost, kjeks, diSaronno amaretto, kaffe.
Mascarpone cheese, biscuits, diSaronno amaretto, coffee.

FONDANT (G, E, M)

148,-

Hjemmelaget sjokoladefondant servert varm med vaniljeis på siden.
Homemade chocolate fondant served warm with vanilla ice cream on the side.

SEMIFREDDO (N, E, M)

129,-

Hjemmelaget italiensk is med glaserte mandler, sjokolade og karamell saus. 
Homemade italian ice cream with glazed almonds, chocolate and caramel sauce.

PANNA COTTA (M)

129,-

Hjemmelaget panna cotta servert med dagens dessertsaus. Spør etter allergener.
Homemade panna cotta served with today’s dessert sauce. Ask about allergens.

Juledessert (M, E)

148,-

Karamellpudding med krem.

Allergener

F: Fisk/Fish | G: Gluten | M: Melk/Milk | N: Nøtter/Nuts | SK: Skalldyr/Shellfish | E: Egg | SN: Sennep/Mustard | SL: Selleri/Celery | C: Citrus