Marinert oksefilet med sitronettesaus servert med ruccola, parmesan og balsamico eddik. Marinated beef filet with citronette sauce served with arugula, parmesam and balsamic vinegar.
PROSCIUTTO E MELONE (M)
199,-
Melon servert med parmaskinke, ruccola og balsamico eddik. Melon served with parma ham, arugula and balsamic vinegar.
CARPACCIO DI BALENA (M, C)
210,-
Lettrøkt hvalkjøtt med pepperrotkrem, ruccola, parmesan og hjemmelaget tranebærsyltetøy. Lightly smoked whale meat with horseradish cream, arugula, parmesan and homemade cranberry jam.
VITELLO TONNATO (E, F, C, M)
210,-
Stekt kalv ytrefilet i tynne skiver servert med hjemmelaget majones med tunfisksmak, ruccola, kapers og parmesan. Pan-fried veal sirloin in thin slices served with homemade mayonnaise flavored with tuna, and arugula, capers, parmesan.
Antipasti caldi – Varme forretter – Hot appetizers
GAMBERONI NAPOLETANA (G, SK, M)
199,-
Pannestekte tigerreker med paprika og hvitløk servert med hummersaus. Pan – fried tiger prawns with peppers and garlic served with lobstersauce.
IMPEPATA DI COZZE (SK, C, G)
199,-
Sauterte blåskjell med hvitløk, blandet pepper og cherrytomater servert med skalldyrsaus og brød. Sauteed mussels with garlic, mixed pepper and cherry tomatoes served with shellfish sauce and bread.
CALAMARI FRITTI (G, SK, C, M)
199,-
Fritert akkar servert med aioli saus. Fried squid served with aioli sauce.
Kremet trøffelsaus, sopp og grillet indrefilet i skiver. Creamed trufflesauce, mushroom and grilled beef tenderloin in slices.
Pesce – Fisk – Fish
PESCE DEL GIORNO (F, SK, F)
399,-
Dagens fangst servert med grønnsaker og stekte poteter. Fish of the day served with vegetables and roasted potatoes.
Carne – Kjøtt – Meat
FILETTO AL PEPE MISTO (M)
420,-
Grillet indrefilet av okse servert med pannestekte grønnsaker, peppersaus og stekte poteter. Grilled beef tenderloin served with pan-fried vegetables, peppersauce and roasted potatoes.
LAMMEKARRE
399,-
Grillet lammekarre servert med pannestekte grønnsaker, stekte poteter og rødvinsaus. Grilled rack of lamb served with pan-fried vegetables, roasted potatoes and red wine sauce.
POLLO ALLA DIAVOLA CON SALSA POMODORO (C)
320,-
Pannestekt kyllingfilet servert med salat, parmesan, pommes frites og sterk tomatsaus. Pan-fried chicken filet served with salad, parmesan, french fries and chilli tomato sauce.
BARNEMENY – CHILDREN'S MENU
PASTA BOLOGNESE (SL, E, G)
139,-
Spaghetti med bolognese saus. Spaghetti with bolognese sauce.
POLLO E PATATE
139,-
Kyllingfilet med pommes frites. Chicken filet with french fries.
Hjemmelaget sjokoladefondant servert varm med vaniljeis. Homemade chocolate fondant served warm with vanilla ice cream.
SEMIFREDDO (N, E, M)
129,-
Hjemmelaget italiensk is med glaserte mandler, sjokolade og karamell saus. Homemade italian ice cream with glazed almonds, chocolate and caramel sauce.